Direct door naar content
Rolstoeltennis Toernooi Noordoostpolder afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeltennis Toernooi Noordoostpolder

28 augustus 2023

In het najaar organiseert Stichting Rolstoeltennis Noordoostpolder voor het eerst een gezellig 1-daags dubbeltoernooi in de tennishal in Emmeloord. Dit om een toernooi te hebben voor de rollers uit het noorden en oosten van het land. Maar natuurlijk is iedereen welkom! De organisatie wil er een leuke dag van maken, met natuurlijk sportieve partijtjes, maar ook een lekkere lunch en gezelligheid met elkaar.

Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel inschrijft en iedereen wordt gemixt met een ander individu. Er is dus geen dubbelpartner nodig.

Tevens vraagt de organisatie om bij aanmelding aan te geven wat voor speelsterkte je hebt om het niveau gelijkwaardig te houden.

Iedereen speelt 3 partijtjes van 3 kwartier verdeeld over de dag, met tussendoor pauze. Je krijgt een lunch aangeboden met soep, een broodje ham of kaas, een broodje kroket/kaassouffle, 2 consumpties naar keuze (koffie/thee/frisdrank).Een invalidentoilet is ook aanwezig.

Voor de winnaars zijn er ook een aantal mooie prijzen geregeld!

Informatie:
Locatie: Pilotenweg 8 in Emmeloord
Inschrijfgeld: €12.50 (inclusief lunch en 2 consumpties)
Voor vragen en aanmelden:
Mail: org54@hotmail.com
Telnr.: 06-46004147 (Elgon van der Heide)
Telnr.: 06-33108203 (Jos Bloo)
Stichting rolstoeltennis Noordoostpolder (STRO-NOP)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: