Direct door naar content
Adventure Lifestyle Training  afbeelding nieuwsbericht

Adventure Lifestyle Training

04 september 2023

Beste ouder/verzorger,

Adventure Vlaardingen heeft in samenwerking met de beweegcoach aangepast sporten van VTV Adventure Lifestyle Trainingontwikkeld. In dit traject worden ouders met hun kinderen begeleid in het verkrijgen en behouden van een gezondere leefstijl. Dit doen we door actief met ouders en kinderen aan de slag te gaan.


Kindergroep
Een groep van maximaal 8 kinderen zal onder professionele begeleiding gaan bewegen bij Adventure Vlaardingen. Tijdens deze lessen zullen de kinderen uitgedaagd worden om in een veilige omgeving hun grenzen te verleggen, dat je meer kan dan je denkt en dat bewegen leuk is.


Oudergroep
Terwijl de kinderen aan het sporten zijn, zullen ouders onder begeleiding van een coach een wandeling in de Broekpolder gaan maken. Tijdens deze wandeling zal een thema besproken worden die betrekking heeft op een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan eet-, beweeg- en slaappatronen, gamegedrag en mentale weerbaarheid. Er zullen tips en adviezen gegeven worden en ervaringen kunnen onderling worden gedeeld.

Gratis
Voor dit project is subsidie verleend vanuit het project Zorgzaam Vlaardingen waardoor het traject gratis is.

Ben jij gemotiveerd om samen met Adventure en VTV deze uitdaging aan te gaan?

  • We zijn op zoek naar kinderen (en een hun ouders/verzorgers) die wat extra aandacht kunnen gebruiken om gezonder te leven.
  • Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar
  • Woonachtig in Vlaardingen
  • Het gaat om een pilot voor een half jaar. De start is halverwege september.
  • Er zullen een aantal meetmomenten zijn (gewicht, BMI en vetpercentage) van zowel ouder als kind om de voortgang te kunnen meten
  • Er is een intake en een tussentijds evaluatiegesprek met de beweegcoach van VTV

Ben je geïnteresseerd in dit project en wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl . Heb je eerst nog wat vragen voordat je je aan wil melden? Ook dan kun je contact opnemen met de beweegcoach via bovenstaand e-mailadres of bel 06 10 74 47 46.

Aanmelden kan alleen via e-mail. Aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. VOL=VOL

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: