Direct door naar content
Special Sports Event Lingewaard afbeelding nieuwsbericht

Special Sports Event Lingewaard

07 september 2023

Na vier succesvolle edities van het Special Sports Event in Overbetuwe zal dit jaar op 24 september het Special Sports Event Lingewaard op Sportpark Ressen plaatsvinden. Deze dag wordt georganiseerd door Sportservice Lingewaard in samen werking met de gemeente, Uniek Sporten regio Arnhem, Batouwe Basketball, SC Bemmel en MHC Bemmel 800.

Het doel van deze sport- en beweegdag is om jong en oud met een beperking kennis te laten maken met verschillende sporten en verenigingen uit de omgeving. De deelnemers kunnen verschillende sporten beoefenen zoals, voetbal, hockey, tafeltennis en basketbal. Daarnaast is er een afwisselend programma met muziek, circus en nog veel meer! Deelname is gratis. 

Datum: Zondag 24 september van 11:00 uur tot 14:00 uur 
Locatie: Sportpark Ressen, Ressensestraat 30b

Aanmelden
Voor meer informatie en om je aan te melden kan je naar de website: www.specialsportsevent.nl/lingewaard. Het is ook mogelijk om je op de dag zelf aan te melden bij aankomst. Graag tot 24 september! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: