Direct door naar content
7 oktober sportochtend bij sport-z !  afbeelding nieuwsbericht

7 oktober sportochtend bij sport-z !

12 september 2023

Voor kinderen uit Alkmaar die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen doen aan de kinderoptocht op zaterdag 7 oktober, sluit Sport-Z on Tour aan bij het 8 oktober programma van Alkmaar! Deze ochtend organiseren wij van 10.00-12.00 uur een sportochtend in sportcomplex De Meent.

Op en rond 8 oktober worden er in Alkmaar veel activiteiten georganiseerd. Er zijn echter altijd kinderen en jongeren die hier niet aan mee kunnen doen. Het kan zijn dat je erg beweeglijk bent, of dat je je angstig voelt in een groep of moeite hebt met het verwerken van prikkels of taal en daarom liever thuisblijft.

Sport-Z wil dat íedereen op 8 oktober -dit jaar gevierd op 7 oktober- een leuke feestdag ervaart en Sport-Z on Tour organiseert daarom een sportieve ochtend voor de Alkmaarse jeugd die baat heeft bij structuur en professionele begeleiding in de afgebakende omgeving van sportcomplex De Meent.

Het programma
Wie bouwt het sterkste fort, de Alkmaarders of de Spanjaarden? En gaat de overwinning naar de lokale helden of gaan we Spaanse overwinnaars tegemoet zien? Leuke spellen wisselen we af met momenten van rust.

Wij zorgen voor voldoende en professionele begeleiding, zodat ieder kind een leuke ochtend beleeft.

Datum: Zaterdag 7 oktober
Tijd: 10.00-12.00 uur
Leeftijd: 6-17 jaar
Locatie: Sportcomplex De Meent, Terborchlaan 301, Alkmaar
Kosten: Gratis voor de Alkmaarse jeugd

Coördinator 8 oktoberPRET
t.botman@sport-z.org
06-25326288

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: