Direct door naar content
Team Para Atletiek beweeg- en sportdag afbeelding nieuwsbericht

Team Para Atletiek beweeg- en sportdag

27 september 2023

Aanstaande donderdag, 5 november, organiseert Team Para Atletiek een beweeg- en sportdag. Zij zouden het geweldig vinden als jij daarbij kunt zijn! Deze dag is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd, die te maken heeft met een fysieke handicap en chronische aandoening. Of je nu deze handicap vanaf je geboorte hebt, hebt opgelopen door ziekte of een ongeval, een amputatie hebt ondergaan, een prothese of orthese draagt, revalideert vanwege kanker of een hartaandoening, sterker wilt worden voor een operatie, CP, een spierziekte of diabetes hebt. Iedereen is van harte welkom!

  • Datum: 5 november
  • Tijd: 10:00 - 14:00
  • Locatie: Indoorhal in Assendelft, Jaap Bootpad 4

Tijdens deze dag kun je een gezellige en actieve dag verwachten, gericht op lopen, springen en werpen. De basis van atletiek. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

  • Clinics: TP/A zal clinics aanbieden op alle niveaus, zodat deelnemers kunnen kennismaken met verschillende beweeg- en sport vaardigheden of atletiekdisciplines.
  • Trainers, Atleten en Vrijwilligers: Er zullen ervaren atleten, trainers en toegewijde vrijwilligers aanwezig zijn om deze dag mogelijk te maken. Ze zullen zorgen voor een inspirerende en veilige omgeving voor alle deelnemers.
  • Meet and Greet: Je krijgt de kans om de hoofdcoach en atleten van het Topsportteam persoonlijk te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan.
  • Informatiestands: Er zullen diverse stands zijn met informatie en materialen die nuttig zijn voor mensen met een fysieke handicap en chronische aandoening. Dit kan variëren van revalidatie-informatie tot hulpmiddelen en resources.
  • Verzorgde lunch

Dit evenement wordt georganiseerd door TP/A, met als belangrijkste doel om mensen met een fysieke handicap en chronische aandoening te stimuleren om actief te worden en te blijven. Ze benadrukken het belang van atletiek als een basis voor alle sporten en als een manier om zowel fysiek als mentaal te groeien. De Paralympische atleten van TP/A delen graag hun persoonlijke ervaringen en successen om anderen met een fysieke handicap en chronische aandoening te inspireren en hen te helpen een positief toekomstperspectief te ontwikkelen.

Dus, zet deze datum in je agenda, 5 november 2023, en kom langs! Je kunt gerust je ouders, broers, zussen, vrienden en bekenden meenemen om samen van deze bijzondere dag te genieten.  

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aanhttps://teamparaatletiek.nl/team-para-atletiek-beweeg-en-sportdag/

#lets move together! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: