Direct door naar content
Sallandse Wandel Vierdaagse : verkorte route ( 4,5 of 7,2 km)  op donderdag 26 oktober 2023 afbeelding nieuwsbericht

Sallandse Wandel Vierdaagse : verkorte route ( 4,5 of 7,2 km) op donderdag 26 oktober 2023

03 oktober 2023

Wandelaars die graag meelopen met de Sallandse Wandel Vierdaagse ( SW4D), maar 12 km net iets te lang vinden kunnen op donderdag 26 oktober meedoen met een verkorte route van 4,5 km of 7,2 km.

Je wordt met de bus naar de Parabool in Mariënheem gebracht. Vanuit daar  (7,2 km) of na een tussenstop ( 4,5 km) loop je naar de finish bij Dominineeskamp in Raalte.

De opstapplaats van de bus is Domineeskamp om 11.45u. De kosten zijn 6 euro per persoon.

Deelnemers aan deze verkorte route dan kunnen zich vooraf aanmelden door het sturen van een e-mail naar buurtsportcoach@sportbedrijfraalte.nl ( vol=vol).

 

Een wandeling maken kost energie. Sommige mensen hebben deze energie niet van nature, omdat er mogelijk een chronische ziekte onderligt (bijv. een beperking, diabetes, COPD, hart- of vaatziekte). Heel uniek en speciaal en hoe mooi dat ook deze personen nu ook een wandelevenement kunnen beleven. Voor sommige deelnemers is dit net zo'n groot moment als de afsluitende dag van de Nijmeegse Vierdaagse.

Sportbedrijf Raalte bereidt sinds april 2023 deelnemers aan de Raalte Wandel Challenge gedurende 20 weken ook voor op het deelnemen aan een dagdeelname van de Sallandse Wandelvierdaagse. Deze dagdeelname is tevens de afsluting van de Raalte Wandel Challenge 2023. Er zullen deelnemers zijn die in staat zijn om na de begeleiding vooraf door het Sportbedrijf de 12 km te lopen. Andere deelnemers aan de Raalte Wandel Challenge zullen mogelijk 4,5 km of 7,2 km wandelen. Voor iedereen een eigen prestatie en maatwerk.

 

 

.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: