Direct door naar content
16e editie Sallandse Wandelvierdaagse  4 x 12 km nu rolstoelvriendelijk afbeelding nieuwsbericht

16e editie Sallandse Wandelvierdaagse 4 x 12 km nu rolstoelvriendelijk

18 oktober 2023

De routemakers van de Sallandse Wandelvierdaagse ( SW4D) weten de deelnemers altijd te verrassen met de leukste kruip-door-sluip-door-paadjes. Dit jaar hebben ze zich op de 4 x 12 km een beetje ingehouden zodat er ook voor de minder valide deelnemer een kans is de vierdaagse over een mooi vlak parcours tot een goed einde te brengen. Een buitenkans om er samen met een goede vriend of vriendin een dag op uit te trekken. Sallandse gezelligheid voor iedereen.

Meer informatie en inschrijven is te vinden op www.sw4d.nl.
Na sluting van de online voorinschrijving kun je ook een dagkaart kopen.  De inschrijving voor dagwandelaars blijft gedurende de wandelweek geopend. Als je niet iedere dag kunt lopen, kun je ook per dag een dagkaart kopen aan de balie.Let op: de korting komt dan wel te vervallen.

De SW4D op een laagdrempelige manier toegankelijker maken zodat meer mensen kunnen meedoen. De nieuwe doelgroep willen we stimuleren om middels wandelen meer te bewegen met als (eind)doel deelname aan de SW4D.  We willen stimuleren dat (rolstoel)wandelen een laagdrempelige en gezonde beweegactiviteit is dat ongeorganiseerd goed beoefend kan worden.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: