Direct door naar content
Doe mee met sportdag van Team Para Atletiek! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met sportdag van Team Para Atletiek!

03 november 2023

Wil jij alles weten over hardlopen en atletiek met een beperking? Dan is de Beweeg en Sportdag van Team Para Atletiek komende zondag 5 november echt iets voor jou. Dit is het team van toppers als Fleur Jong en Marlène van Gansewinkel. Zij willen jou inspireren om in beweging te komen of te blijven en nodigen je daarom uit voor een gezellige dag in de indoorhal in Assendelft.

De Beweeg en Sportdag van Team Para Atletiek is een unieke kans! Iedereen van jong tot oud is op zondag welkom om mee te trainen. Het maakt niet uit of je nu geboren bent met een handicap, door ziekte of een ongeval een amputatie bent ondergaan, een prothese of orthese hebt, door kanker of een hartaandoening aan het revalideren bent, sterker wil worden voor een operatie, CP, een spierziekte of diabetes hebt.

Positieve sportervaring delen

Het belooft een gezellige dag te worden met clinics, meet & greets met de hoofdcoach en atleten van Team Para Atletiek en diverse stands waar je informatie over atletiek met een beperking kunt krijgen. Het gaat tijdens de sportdag niet om presteren of de top bereiken. Bij Team Para Atletiek geloven ze namelijk in de kracht van atletiek (rennen, springen en gooien) als basis voor zowel je fysieke als mentale ontwikkeling. De atleten van Team Para Atletiek delen tijden de sportdag daarom ook hun positieve ervaring met sport zodat jij je lekkerder voelt bij het sporten. Ze willen dat je naar huis gaat met een positiever toekomstperspectief!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar Team Para Atletiek.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: