Direct door naar content
Het gezellige Pietenfeest voor kinderen met een beperking, zijn jullie er ook bij? afbeelding nieuwsbericht

Het gezellige Pietenfeest voor kinderen met een beperking, zijn jullie er ook bij?

06 november 2023

Op zondag 26 november van 14.00 tot 16.00 organiseren Stichting de Baan en Stichting Thuiszorg Gehandicapten (STG) het jaarlijkse Pietenfeest! Dit feest is voor kinderen met een beperking die samen met hun broertjes en zusjes sinterklaas willen vieren. Er zijn allerlei leuke activiteiten te doen bij Stichting de Baan, Nauwe Geldelozepad 17 in Haarlem. Zijn jullie er ook bij?

Stichting de Baan zet zich als organisatie in voor vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking. Stichting Thuiszorg Gehandicapten zet zich als organisatie in voor vrijwilligershulp en mantelzorg. Samen organiseren ze ieder jaar een het Pietenfeest voor kinderen met een beperking én hun broertjes en zusjes, want alle gezinnen moeten samen sinterklaas kunnen vieren. 

Aanmelden

Meld je aan via de link op de website van de Baan: https://stichtingdebaan.nl/kinderactiviteiten/ Aanmelden kan tot 13 november (i.v.m. inkoop cadeautjes) Graag willen wij de volgende dingen weten: je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aantal kinderen (+ leeftijd) en met hoeveel volwassenen je komt!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: