Direct door naar content
Super-G Winterspecial Sportfestival! afbeelding nieuwsbericht

Super-G Winterspecial Sportfestival!

20 december 2023

Hallo Unieke sporter!

Welkom op het SUPER G Winterspecial Sportfestival!

Op 21 januari 2024 nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan een sportieve middag in sporthal de Rodenborch in Rosmalen, van 13:00 tot 16:00 uur.

Doe mee aan diverse activiteiten zoals biatlon, basketbal, darten, bootcamp, kickboksen, wandelen, badminton, dans, honkbal en bocce. Het belooft een gezellige en actieve dag te worden waar je verschillende sporten kunt uitproberen.

Bij aankomst ontvangt elke deelnemer een stempelkaart met daarop alle sporten. Verzamel stempels door deel te nemen aan verschillende activiteiten. Bij een volle stempelkaart wacht een beloning op je: een goedgevulde goodiebag, een kop warme chocolademelk en een smakelijk broodje Unox.

Je kunt kosteloos deelnemen, maar we vragen je om je aan te melden via deze link of een mail te sturen naar sporten@super.nl.

Voor de sporters hebben we iets speciaals in petto! In de goodiebag van de sporters voegen we een strippenkaart toe, waarmee zij gratis een sportles kunnen volgen bij de verenigingen die aangesloten zijn. Dit is een geweldige kans nieuwe sporten uit te proberen.

We hopen jullie allemaal te zien op het SUPER-G Winterspecial Sportfestival en meld je aan voor een sportieve dag vol plezier en ontdekkingen.

Sportieve groeten,

Namens de organisatie:

SUPER G, Humanitas DMH, Cello, Reinier van Arkel, 'S-PORT en Uniek Sporten 's-Hertogenbosch. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: