Direct door naar content
Laat anderen zien welke leuke sport jij doet en kom op onze Wall of Fame! afbeelding nieuwsbericht

Laat anderen zien welke leuke sport jij doet en kom op onze Wall of Fame!

24 november 2023

Wil jij jouw unieke sport extra onder de aandacht brengen op unieksporten.nl? Dan hebben wij iets leuks voor je!

Stuur ons een video waarop je aan het sporten bent. Bijvoorbeeld boccia in je rolstoel, hoogspringen met je prothese of samen met je goalballteam. Maar hockey of voetbal mag natuurlijk ook ;) De inzendingen belanden op onze Wall of Fame en met de leukste video’s maken wij een mooie eindejaarscompilatie waarin we laten zien dat je iedere sport kan doen, wat je beperking ook is!

Leuke prijzen

Daarnaast maak je kans op leuke prijzen! Want onder alle inzendingen verloten we (10x) vier kaarten voor de Wooning Zesdaagse van 12 tot en met 17 december 2023 in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit baanwielrenevenement komen elk jaar de beste baanwielrenners van over de hele wereld bij elkaar voor een zesdaagse wielerstrijd. Van de koppelkoers tot de sprint en de race achter de derny aan. Bij de Zesdaagse van Rotterdam komt absolute topsport en een gezellige sfeer samen.

Wall of Fame

Stuur jouw video voor 11 december naar info@unieksporten.nl met de titel ‘Wall of Fame’. De winnaars ontvangen 11 december bericht van ons. 

*Ik geef toestemming aan Uniek Sporten dat mijn video kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Klik hier voor onze privacy voorwaarden.
*Deze prijs wordt aangeboden door onze partner Nederlandse Loterij.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: