Direct door naar content
G-Sportweekend Amarant: 30 Jaar Feest! afbeelding nieuwsbericht

G-Sportweekend Amarant: 30 Jaar Feest!

04 december 2023

Komend jaar vieren we het 30-jarig jubileum van G-Sportweekend Amarant in Gemeente Tilburg. Dit geweldige weekend staat volledig in het teken van mensen met een beperking en sport. 

Maak Kennis met "Down To Sport Date"!

Als onderdeel van de feestelijkheden hebben de organisatoren van het G-sportweekend een heel tof evenement bedacht: "Down To Sport Date" - een unieke kans om waardevolle verbindingen te leggen tussen personen met een beperking (sporters) en vrijwilligers zonder beperking. 

De Ervaring van de Eerste Ontmoeting! 

Stel je voor: een kennismaking à la 'First Date' met heerlijke snacks en drankjes. Het is een gelegenheid voor de vrijwilliger en sporter om hun compatibiliteit en interesses te peilen. Klikt het? Dan kunnen ze deze hartverwarmende ontmoeting beslissen welke sport ze graag samen willen ontdekken - of het nu zwemmen, wandelen, badminton, voetbal of iets anders is! 

De atleten en vrijwilligers kunnen samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Of het nu gaat om deelname aan de G-Sportweekend wandeling of het overwinnen van andere uitdagingen zoals de Warandeloop of de Ten Miles, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Dit alles zal worden gecoördineerd vanuit de organisatoren van het evenement. Die helpen, ondersteunen en verbinden waar mogelijk en nodig. Ook zal het een en ander op camera worden vastgelegd om hier een mooie video van te kunnen maken, zodat het bijna net echt een First Date is!

Wanneer? Dit avontuur begint eind januari.

Aanmelden:

Ben jijzelf of ken jij een iemand met een beperking die enthousiast is om deel te nemen aan dit sportavontuur? Meld je dan nu aan!  https://forms.gle/JAMJP9z4s1DUPozc7

Of lijkt het jou als vrijwilligers leuk en interessant om dit avontuur aan te gaan samen met mensen met een beperking, meld je dan hier aan! https://forms.gle/TK1TVxgj6xHXbYfh8

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: