Direct door naar content
Uniek Sporten Brabant zet koffie voor zorgpersoneel Jeroen Bosch Ziekenhuis afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Brabant zet koffie voor zorgpersoneel Jeroen Bosch Ziekenhuis

04 december 2023

Uniek Sporten Brabant was te gast bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis om daar het zorgpersoneel een kop koffie of cappuccino aan te bieden van een echte barista.

Terwijl de koffie werd gezet ging men het gesprek aan over de mogelijkheden die Uniek Sporten Brabant biedt om mensen met een beperking of chronische aandoening te stimuleren om meer te sporten en bewegen en de hulp die daarbij wordt geboden.

Het leverde waardevolle gesprekken op en de actie vergroot de bekendheid van Uniek Sporten Brabant onder het zorgpersoneel. En dat is belangrijk omdat in het ziekenhuis dagelijks honderden mensen komen die mogelijk hulp kunnen gebruiken bij het sporten en bewegen.

Ook gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant Jos van der Horst en Bossche wethouder Marianne van der Sloot ondersteunden de actie en deelden zelf ook koffie uit.

De komende weken komt Uniek Sporten Brabant ook bij andere Brabantse ziekenhuis langs om een heerlijk bakje koffie te serveren en aan het zorgpersoneel. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: