Direct door naar content
Donatie van Brabantse Disabled Open afbeelding nieuwsbericht

Donatie van Brabantse Disabled Open

04 december 2023

Na ruim 15 jaar het jaarlijks organiseren van de Brabants Disabled Open heeft het bestuur besloten om met de organisatie te stoppen. Super jammer want mensen met een beperking kregen ieder jaar de mogelijkheid om hun kunnen te tonen en te laten zien dat een beperking geen belemmering hoeft te zijn om te kunnen Golfen. In samenwerking met Uniek Sporten de Peel werd er ook altijd een golfclinic georganiseerd tijdens dit evenement en dit gaf specifieke doelgroepen met een beperking de mogelijkheid om Golf eens uit te proberen. Helaas gaat dit ook niet meer door, maar de organisatie van de Brabants Disabled Open heeft nog een bedrag aan Uniek Sporten de Peel achtergelaten om in ieder geval de golfclinic 2024 nog één keer te kunnen organiseren en dat staat dan ook voor 7 september 2024 op de sportkalender gepland!

Namens Uniek Sporten de Peel willen wij de organisatie van de Brabants Disabled Open en Cees van Dijk in het bijzonder bedanken voor de organisatie van 15 jaar BDO en natuurlijk voor de mooie Donatie voor de clinic van volgende jaar!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: