Direct door naar content
TP/A Beweeg- en sportdag aftermovie afbeelding nieuwsbericht

TP/A Beweeg- en sportdag aftermovie

06 december 2023

Op zondag 5 november heeft TP/A de allereerste TP/A Beweeg- en sportdag kunnen organiseren! Mede dankzij alle betrokkenen is het een prachtige dag vol inspiratie, motivatie en activatie geworden. 

De dag startte met een welkomstwoord van directeur Annieck Timmerman, waarna iedereen fanatiek meedeed aan de gezamenlijke warming-up. Deelnemers, vrienden, familie, vrijwilligers en zelfs de diverse standhouders konden het niet laten mee te bewegen! Daarna waren er clinic rondes met sport en bewegen op ieders niveau, een lekkere lunch, een kleurplatenwedstrijd en werd de dag afgesloten met ieder zijn persoonlijke sport challenge. Er werd fanatiek gesprint, gesprongen en geworpen! 

Op de sociale media kanalen (facebook en instagram) waren al diverse foto’s te zien en nu is de dag ook terug te zien via de aftermovie! Hopelijk worden jullie ook zo blij van deze prachtige beelden. 

Willen jij er de volgende keer ook bij zijn? Of wil je graag een eigen stand vullen? Dat kan!
Mail naar info@teamparaatletiek.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: