Direct door naar content
Probeer 7 sporten bij Zichtbaar Sportief Multisportdag! afbeelding nieuwsbericht

Probeer 7 sporten bij Zichtbaar Sportief Multisportdag!

07 december 2023

Ben je blind of slechtziend? Dan kun je ook met sport of bewegen beginnen. Voor jou is van alles mogelijk, waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. De beste manier om erachter te komen wat jij leuk vindt en wat bij jou past is door van alles te proberen. De Multisportdag van Zichtbaar Sportief op 16 december in Apeldoorn is daar een perfecte kans voor.

Zichtbaar Sportief is een samenwerkingsverband dat zich inzet om meer mensen met een visuele beperking te laten sporten. Dat doen ze door clubs en professionals uit te dagen met speciaal aanbod te komen, maar zeker ook door de (toekomstige) sporter, dat ben jij dus, met allerlei sporten in aanraking te laten komen. De Multisportdagen is een goed voorbeeld van hoe ze jou proberen te ondersteunen in je zoektocht.

Lekker veel proberen

Een Multisportdag is dé ideale manier om verschillende sporten uit te proberen en te kijken welke sport voor jou geschikt is. Zichtbaar Sportief organiseert regelmatig van dit soort sportdagen. Op 16 december is er weer zo’n dag in Apeldoorn op de FSG Campus. Deze dag duurt van 9.30 tot 15.00, dus je hebt lekker lang de tijd om van alles te doen. Je kunt dan bijvoorbeeld kennismaken met Judo, Boksen, Goalball, Showdown, Duofietsen, Blindenvoetbal en Blind running.

Hulp bij zoeken naar een club

Deelname aan de Multisportdag is gratis. En heb je het bij een specifieke sport extra naar je zin gehad dan helpen Gehandicaptensport Nederland, Uniek Sporten (Sportservice Apeldoorn) en deelnemende sportaanbieders je bij het vinden van een geschikte sportvereniging in de buurt zodat je ook na die leuke middag kan blijven sporten.

Aanmelden en meer informatie vind je bij Zichtbaarsportief.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: