Direct door naar content
Gratis schaatsclinics in de Kerstvakantie  afbeelding nieuwsbericht

Gratis schaatsclinics in de Kerstvakantie

15 december 2023

Kom Frame Schaatsen op Kunstijsbaan Breda

Stel je voor: door een handicap heb je nooit zelfstandig kunnen lopen of staan, maar nu kun je wel schaatsen! Dat kan dankzij het schaatsframe. Met dit coole sporthulpmiddel doen ook kinderen met een fysieke beperking mee met de ijspret op de Kunstijsbaan Breda. Gewoon een keer proberen? Dat kan tijdens de gratis clinics in de kerstvakantie.

Wie het Frame Schaatsen eens vrijblijvend wil proberen, kan op 27 en 28 december meedoen aan een van de gratis clinics om 10.15 uur. Aanmelden is nodig, zodat de organisatie weet hoe veel kinderen er komen. De aspirant-schaatsers die enthousiast zijn, kunnen zich inschrijven voor de lessenreeks die na de kerstvakantie start. Of een frame huren om vrij te schaatsen.

Samen Schaatsen 

Het schaatsframe is vorig seizoen geïntroduceerd door Stichting het Gehandicapte Kind, tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Dat was vaak een ongekende ervaring. Zoals een van de deelnemers zei: “Als gehandicapt kind kun je gewoon blij schaatsen. Weer een stapje dichter bij een gewoon kind zijn!” Inmiddels zijn de frames beschikbaar bij 16 ijsbanen in Nederland. Hier kunnen kinderen met en zonder beperking samen genieten van de ijspret.

Aanmelden via giselle@duosport.nl

 

@Stichting het Gehandicapte Kind

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: