Direct door naar content
Genomineerden Amsterdamse Pluim op de radio! afbeelding nieuwsbericht

Genomineerden Amsterdamse Pluim op de radio!

13 december 2023

Donderdag 30 november stond de uitzending van radio Signaal in het teken van de Amsterdamse Pluim! De Amsterdamse Pluim wordt uitgereikt tijdens het Sportgala op 18 december 2023, om sportclubs die zich inzetten voor mensen met een beperking extra in het zonnetje te kunnen zetten.

In de studio zaten Annieck Timmerman van Team Para Atletiek, Mario Pennink van FC Zuid en Maud van der Wiel van de Prins Willem Alexander Manege. Samen met programmamanager Denise Baars van de Gemeente Amsterdam gingen zij in gesprek met interviewer Krista Jansen. 

Terugluisteren
Wil jij meer horen over wat de gemeente Amsterdam doet op het gebied van sporten met een beperking? Ben je benieuwd naar de mooie verhalen achter de initiatieven van de drie genomineerden? Luister dan de aflevering terug van donderdag 30 november op: Radio Signaal - donderdag 30 november - SALTO

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: