Direct door naar content
Sportief doel voor 2024: de IJsselloop!  afbeelding nieuwsbericht

Sportief doel voor 2024: de IJsselloop!

19 december 2023

Het nieuwe jaar komt al snel dichterbij. Dit is dus een goed moment om alvast na te denken over je sportieve doelen voor 2024. Dat kan van alles zijn en hoeft zeker niet gelijk een marathon te zijn. De G-Loop tijdens de IJsselloop op 14 april in Deventer is bijvoorbeeld een mooi laagdrempelig evenement om je op te richten.

Bij de IJsselloop hadden ze al afstanden van 5 tot 15 kilometer, maar in 2024 komt daar een nieuw onderdeel bij: de G-Loop! Dit is een mooie afstand van 1 km langs de IJssel voor iedereen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deze loop is geschikt voor ieder niveau en alle leeftijden. En je mag uiteraard ook meedoen in een rolstoel. Loop jij liever niet alleen? Je mag als deelnemer een begeleider meenemen, het is niet nodig dat deze persoon zich inschrijft.

Warm ontvangst

De start van de G-loop is op de Houtmarkt/Verzetslaan. Daar word je als deelnemer aan de G-loop ontvangen in het kantoor van partner Witteveen+Bos. Vrijwilligers staan voor je klaar en kunnen je met lastminute vragen helpen. Aangepaste faciliteiten zoals invalidentoiletten zijn daar ook aanwezig. Je kunt daar in de garderobe ook je spullen achterlaten.

Uniek parcours

Om 10.50 uur klinkt het startschot en mag je losgaan. Het parcours van deze unieke loop gaat direct richting de IJssel waar je over de kade een leuk heen-en-weer stuk loopt. Als je weer terug richting de brug loopt buig je af richting de finish op het grote plein De Brink. Het is daar een en al gezelligheid met DJ’s en live-muziek. Voor dat laatste stukje kun je ook heel wat aanmoedigingen verwachten, want de IJsselloop zorgt altijd voor veel drukte in Deventer! Bij de finish word je nog extra beloond want iedere deelnemer ontvangt een mooie medaille.

Wil je meer weten over deze leuke en je alvast inschrijven? Ga dan naar de website

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: