Direct door naar content
Doe mee met de NN Egmond Heroes Run! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de NN Egmond Heroes Run!

04 januari 2024

Iedereen moet aan een hardloopevenement mee kunnen doen, ook als je in een rolstoel zit of met een prothese loopt. Nationale-Nederlanden maakt dit als supporter van álle hardlopers samen met organisator Le Champion mogelijk met de NN Egmond Heroes Run op 14 januari! Aan deze unieke loop kan iedereen met een beperking of chronische aandoening meedoen.

Na het succes van de eerste editie krijgt de NN Egmond Heroes Run dit jaar een vervolg als onderdeel bij de NN Egmond Halve Marathon. Dit is een echte klassieker onder hardlopers met een parcours dat deels over het strand gaat. Je hoeft niet bang te zijn dat je door het mulle zand hoeft met een framerunner, rolstoel of rollator, want dat zou wel heel pittig zijn. Bij de NN Egmond Heroes Run gaat het vooral om dat iedereen mee kan doen. En iedereen die meedoet is ook een held!

Stratenparcours

Voor de Heroes Run wordt een speciaal parcours uitgezet door het dorp van Egmond aan Zee. Je kunt daarbij kiezen uit de afstanden 1,8 of 3 km met start en finish op de Boulevard Noord. Je start na de kwart marathonlopers, zodat de straat helemaal vrij is voor jou en je mede-lopers! Na een ronde door de winkelstraat kom je weer langs de bekende vuurtoren en draai je richting de finish. Daar ontvang je van het publiek langs de kant nog de laatste aanmoedigingen en duimpjes. Na de finish ontvang jij natuurlijk een mooie medaille en kun je nagenieten van je mooie prestatie.

Met begeleiding

Wil je liever niet alleen lopen? Dan kun je een buddy meenemen. Deze begeleider ontvangt een speciaal startbewijs, maar krijgt verder geen medaille. Of je nu met of zonder buddy loopt: iedereen wordt rond de NN Egmond Heroes Run goed begeleid. Je ontvangt thuis al het startnummer en t-shirt, zodat je voor de start niks meer hoeft op te halen. Je loopt ook gezamenlijk met de begeleiders en vrijwilligers naar de start zodat je niet hoeft te zoeken.

Meld je direct aan!

Heb jij zin gekregen om dit jaar goed te beginnen met een mooie uitdaging? Je kunt je nog gratis aanmelden voor de NN Egmond Heroes Run via deze website

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: