Direct door naar content
Winter Wonderland van I-Sport Special afbeelding nieuwsbericht

Winter Wonderland van I-Sport Special

15 januari 2024

Kom ook naar het Winter Wonderland + afsluitend netwerkborrel.

De Jhilon Josh foundation is een stichting die sportactiviteiten organiseert voor kinderen met een beperking in de omgeving Amsterdam Zuidoost. Een moment waar het puur draait om het plezier van het kind en ontspanning voor het hele gezin. Waar een beperking de norm is en niet de uitzondering. Het doel is inclusiviteit, een maatschappij waarin kids met en zonder beperking samen kunnen bewegen en plezier maken. Ook talentontwikkeling vinden zij erg belangrijk, net als het vergroten van zelfredzaamheid.

Praktische informatie Winter Wonderland
Wanneer: zaterdag 27 januari
Hoelaat: 14:00 tot 16:00 uur
Waar: Bijlmer Sportcentrum, Anton de Komplein 157 
Voor wie: Jongeren tussen de 6 en 27 jaar met een beperking
Wat: een twee uur durende sportinstuif waar verschillende activiteiten kunnen worden uitgeprobeerd. Denk aan sneeuwbal gooien, bergtop beklimmen, sneeuwpop stapelen, ijsschuiven en meer.

Meld je nu gratis aan of word vrijwilliger:
Wilt u meer weten of uw kind aanmelden om mee te doen aan te winter wonderland instuif? Meld je dan aan via diana@isportspecial.eu.

Jhilon Josh en I-Sport Special kunnen altijd helpende handje gebruiken! Interesse? Ook dan kan je contact opnemen via het bovenstaand e-mailadres.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: