Direct door naar content
Kom kennismaken met Goalball  afbeelding nieuwsbericht

Kom kennismaken met Goalball

19 januari 2024

Open Training Goalball in Eindhoven

Een bal- en teamsport zonder te kijken. Goalball is een sport die wordt gespeeld met gebruik van andere zintuigen. Horen, voelen en natuurlijk communiceren is belangrijk. Het is een sport die wereldwijd wordt gespeeld, en op de paralympische agenda staat. En binnenkort ook in Eindhoven beoefend kan worden.

Only Friends Eindhoven organiseert met ondersteuning van Gemeente Eindhoven en Uniek Sporten open trainingen om kennis te maken met Goalball in de sporthal van de internationale school Eindhoven. Iedereen is welkom, de vereniging is specifiek gericht op bewoners van Eindhoven en van de randgemeenten zoals Veldhoven, Eersel, Son, Best, Helmond en de A2-gemeenten.

Praktische gegevens

Datum: Zaterdagen 24 februari, 2 maart, 16 maart en 23 maart.
Tijd: 12.00 – 14.00
Locatie: Internationale School Eindhoven, Oirschotsedijk 14B, 5651 GC Eindhoven, kleedkamers aanwezig.
Doelgroep: Iedereen vanaf 7 jaar met of zonder visuele beperking.
Contact: aanmelden is niet nodig, voor meer informatie contacteer Joost van de Kreeke 06-27044689 / info@onlyfriendseindhoven.nl
Kleding: sportkleding, en zaalschoenen (indoor).
Deelname is gratis.
Website voor meer informatie: onlyfriendseindhoven.nl.

Beleef sport in het donker

Spreekt de sport je aan en wil je het eens ervaren? Dit is je kans om dat te doen. Of je de sport al kent of niet maakt niet uit. Laat je verrassen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: