Direct door naar content
zaterdag 1 juni 2024 een dansevenement in Wijkcentrum het Dok in Lewenborg. Dansen tegen blaaskanker. afbeelding nieuwsbericht

zaterdag 1 juni 2024 een dansevenement in Wijkcentrum het Dok in Lewenborg. Dansen tegen blaaskanker.

31 januari 2024

Mijn naam is Robert Daling, ik ben 50 jaar en woonachtig in Groningen. Op eigen initiatief en samen met een team vrijwilligers, organiseer ik:

zaterdag 1 juni 2024 een dansevenement in Wijkcentrum het Dok in Lewenborg.

Met dit evenement wil ik geld inzamelen voor het KWF voor onderzoek naar blaaskanker voor mensen met een lichamelijke beperking.
Op 26 februari 2020 is mijn lieve vrouw na een kort ziekbed van 4 maanden overleden aan de gevolgen van blaaskanker.
Ze is slechts 45 jaar geworden.

Al het geld wat er deze dag bijeen wordt gedanst komt allemaal ten goede aan het KWF. Het is de bedoeling van deze dag een onvergetelijke dag te maken voor de deelnemers en alle betrokkenen.

Nu ben ik voor dit dansevenement op zoek naar dansers die zich willen inzetten voor het goede doel. Ook zou het mooi zijn als er workshops gegeven kunnen worden.

Een evenement kan niet zonder sponsoren en donaties. Elke bijdrage wat helpt om van deze dag een geslaagde dag te maken is van harte welkom.

Aanmelden voor dit fantastisch project zou helemaal geweldig zijn.

Voor meer informatie:

www.dansentegenblaaskanker.nl

dansentegenblaaskanker@gmail.com

 

                                                              

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: