Direct door naar content
Unieke beweeg ochtend onderdeel van Sportweek Staphorst afbeelding nieuwsbericht

Unieke beweeg ochtend onderdeel van Sportweek Staphorst

05 februari 2024

Al heel wat jaren wordt in de voorjaarsvakantie in Staphorst de sportweek georganiseerd. Kinderen kunnen gedurende deze week laagdrempelig kennismaken met sportaanbieders in de sporthal en het zwembad. Nieuw dit jaar is dat er ook een beweegmoment is voor kinderen met een beperking. Kinderen tot 18 jaar zijn van harte welkom op donderdagochtend 22 februari.

 

Op deze ochtend zijn verschillende aanbieders aanwezig om het aanbod te laten zien. SV Rouveen is er met Special Gym, daarnaast is ook AV de Sprinter aanwezig met framerunning en kan er worden gevoetbald met de G-voetbaltrainers van MVV Alcides. Van 10.00 – 11.00 uur kunnen deze sporten worden geprobeerd. Ook eens één van deze sporten proberen? Kom gerust langs in Sporthal ’t Hooge, Hoogeweg 21 te Staphorst.

 

Aanmelden voor deze ochtend is gewenst, dit kan per mail naar m.kroes@staphorst.nl, graag voor 19 februari! Wij willen vragen om in geval van gewenste begeleiding hier zelf voor te zorgen.

 

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: