Direct door naar content
Wil jij rolstoeltennissen? Dan zoeken we jou! afbeelding nieuwsbericht

Wil jij rolstoeltennissen? Dan zoeken we jou!

06 februari 2024

Wil jij rolstoeltennissen? Dan zijn we op zoek naar jou. In Amsterdam Noord is namelijk het idee ontstaan om rolstoeltennis mogelijk te maken voor een groep enthousiastelingen van diverse leeftijden. Zou je mee willen doen? Laat dan van je horen.

Het ontstaan van dit idee
Op initiatief van een 88-jarige tennisliefhebber hebben Tennisclub Kadoelen en Team Sportservice Amsterdam de handen ineengeslagen. Gezamenlijk hebben zij de intentie uitgesproken om rolstoeltennis in Amsterdam Noord mogelijk te maken. Om dit te kunnen doen zijn we op zoek naar mensen in een rolstoel die graag willen tennissen. Met minimaal 4 deelnemers kunnen we aan de slag!

Praktisch

  • Aangezien het een nieuw initiatief is, kunnen we bij de opstart rekening houden met de wensen van de eerste enthousiastelingen (bijvoorbeeld over het tijdstip, de duur, de frequentie, etc).
  • Heb je nog geen geschikte rolstoel? Geen probleem, hier gaan we samen een oplossing voor vinden.
  • Word je door iets belemmerd om je enthousiasme te uiten (bijvoorbeeld zorgen over financiën of vervoer), dan willen we je vragen om toch echt contact op te nemen met ons. We denken voor dit mooie initiatief namelijk in mogelijkheden. Samen met ons netwerk kunnen we creatief omgaan met potentiële belemmeringen.

Interesse
We willen jou heel graag bij dit initiatief verwelkomen! Heb je vragen over het rolstoeltennissen? Of de interesse om mee te doen? Neem dan contact op met Erik Bakker via ebakker@teamsportservice.nl 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: