Direct door naar content
Gratis naar de rolstoelfinales van de ABN AMRO Open! afbeelding nieuwsbericht

Gratis naar de rolstoelfinales van de ABN AMRO Open!

12 februari 2024

Op dit moment verzamelt de wereldtop in het tennis en rolstoeltennis zich in Ahoy Rotterdam voor de ABN AMRO Open. Zondag 18 februari zijn de Rolstoelfinales van het heren enkelspel en het vrouwendubbelspel. En daar kun jij bij zijn! Voor deze laatste dag van het toernooi geeft de organisatie namelijk gratis kaarten weg. Een mooie kans om deze gave sport van dichtbij te beleven!

Al sinds 2009 wordt tijdens het ABN AMRO Open ook het grootste indoor rolstoeltennistoernooi van Europa georganiseerd. Ook dit jaar strijden weer twaalf internationale topspelers in Rotterdam om de felbegeerde titel voor het enkel- en dubbelspel. Vorig jaar werd aan het programma ook het rolstoeltennistoernooi voor vrouwen toegevoegd met de Nederlands trots Diede de Groot als grote winnaar. Ook dit jaar zal onze ambassadeur voor eigen publiek weer willen laten zien dat ze de beste is in het vrouwen rolstoeltennis.

Gratis kaarten

Tijdens de laatste dag van het ABN AMRO Open wil de organisatie graag zoveel mogelijk mensen laten genieten van het rolstoeltennis. Daarom stelt het toernooi kaarten beschikbaar voor de finales van het enkelspel heren en het vrouwen dubbelspel. De finale van het heren enkelspel in de Wheelchair Arena is om 13.00 en de finale van het vrouwen dubbelspel zijn 15.00 uur. Rond die wedstrijden is in Ahoy ook genoeg te beleven zoals het Sports Plaza, het show court en je kunt winkelen en wat eten bij Shops & Bites. Ook leuk: NOS Sport maakt die middag een 25 min durende samenvatting van de heren enkelfinale.

Heb jij al zin gekregen om tijdens ABN AMRO Open te genieten van rolstoeltennis? Bestel je kaarten dan via deze link

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: