Direct door naar content
Parabadmintontoernooi BC Delft afbeelding nieuwsbericht

Parabadmintontoernooi BC Delft

16 februari 2024

Op zondag 17 maart vindt er bij BC Delft een Parabadmintontoernooi plaats. Dit toernooi is onderdeel van het landelijke parabadmintoncircuit. Heb je altijd al eens willen kijken hoe dat in zijn werk gaat? Kom dan gezellig langs en bereid je voor op spannende partijen. Het toernooi start om 10.00 uur tot een uur of 17.00. De deelnemers spelen 's ochtends enkelpartijen en gaan 's middags dubbelen. Zij spelen zowel staand als in een rolstoel. Als je enthousiast bent geworden, kun je altijd iemand van BC Delft aanspreken om een afspraak te maken om eens mee te trainen. De toegang is gratis en parkeren in de omgeving op zondag ook.

Heb je een beperking én badmintonervaring? Dan kun je ook meedoen met het toernooi. Geef je op via deze link. Het toernooi is niet geschikt voor beginners. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar lenie@badmintonclubdelft.nl. Uiteraard kun je ook bij haar terecht voor andere vragen rond het toernooi.

Adres:

Sporthal SC Delfland
Van Bleyswijckstraat 72

2613 RT Delft

Let op: het betreft een sportzaal in een school. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: