Direct door naar content
Laten we rennen tegen kanker! Doe mee aan de Kids Run op de Verbeeten Challenge 2024! afbeelding nieuwsbericht

Laten we rennen tegen kanker! Doe mee aan de Kids Run op de Verbeeten Challenge 2024!

01 maart 2024

Op zondag 21 april staat de 9e editie van de Verbeeten Challenge gepland, een evenement dat bekend staat om zijn toewijding aan de strijd tegen kanker. Dit jaar wordt een speciale Kids Run georganiseerd, waar kinderen tot en met 12 jaar de kans krijgen om als ware helden deel te nemen aan de missie tegen deze ziekte.

De Kids Run wordt gelopen op de échte atletiekbaan bij AV-Attila. Tof! Gedurende 10 minuten word je uitgedaagd om zo ver mogelijk te rennen, maar je moet alert zijn, want er liggen obstakels op je pad! Hoeveel rondjes kun jij voltooien? Dat is de challenge!

Dus, roep al je vrienden, broertjes, zusjes en klasgenootjes bij elkaar, trek je sportiefste outfit aan en kom samen in actie tegen kanker. Inschrijven voor deze bijzondere run kan snel en eenvoudig via de officiële website van de Verbeeten Challenge. Het inschrijfgeld van slechts €5,- wordt direct omgezet in een waardevolle donatie voor het goede doel.

Meer uitdagingen om aan te gaan!

De Verbeeten Challenge 2024 staat in het teken van solidariteit en daadkracht in de strijd tegen kanker. Het is een evenement waar individuen en teams samenkomen en de uitdaging aangaan. Dat kan op veel verschillende manieren:

  • Wandelen: 5, 10 en 30 km 
  • Hardlopen: 5 en 10 km
  • Wielrennen:  60, 90 en 130 km.

En stay tuned voor meer informatie over de speciale wandeltocht in samenwerking met Uniek Sporten Midden Brabant!  Doe mee aan de Verbeeten Challenge 2024 en draag bij aan een wereld waarin kanker geen plaats meer heeft. Samen zijn we sterk!

Meer informatie en inschrijvingen voor de Kids Run zijn beschikbaar op: tilburg.verbeetenchallenge.nl/project/kidsrun

Een andere challenge aangaan? Kijk op: Verbeeten Challenge 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: