Direct door naar content
Afgelast: Rolstoelbasketbal tijdens FUNdamentals in Duiven afbeelding nieuwsbericht

Afgelast: Rolstoelbasketbal tijdens FUNdamentals in Duiven

05 maart 2024

Helaas is deze training afgelast omdat er te weinig aanmeldingen zijn. De volgende training is op 28 april in Apeldoorrn. Kijk voor meer informatie en alle data op: https://basketballexperience.nl/fundamentals/

Op zondag 24 maart, van 10:00 - 12:00, organiseert stichting BEN een Fundamentals training in Duiven, speciaal voor kinderen!

Het project FUNdamentals heeft als doel om kinderen met een lichamelijke beperking met plezier te laten sporten middels rolstoelbasketbal op steeds verschillende plekken in Nederland. Dit keer dus in Duiven!

De training bestaat altijd uit een gezamenlijke warming-up, een serie oefeningen op eigen niveau, een basketbal- en rolstoeltechnisch oefencircuit en wedstrijdvormen op mix en eigen niveau. Ook international Mariska Beijer en trainer Mark Aalders zullen aanwezig zijn om de aanwezige kinderen te laten zien wat ze wél kunnen!

Voor aanmelden en meer informatie ga naar https://basketballexperience.nl/fundamentals/

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: