Direct door naar content
'Workshop Aangepast Sporten: Hoe doe je dat?' voor sportclubs uit de regio! afbeelding nieuwsbericht

'Workshop Aangepast Sporten: Hoe doe je dat?' voor sportclubs uit de regio!

07 maart 2024

Wil jij praktische handvatten om de volgende stap te zetten in het aanbieden van passend sportaanbod bij jouw sportclub? Dan is deze workshop iets voor jou.

In de gratis workshop ‘Aangepast sporten: hoe doe je dat’ ga je onder begeleiding van een expert dieper in op het thema aangepast sporten bij de sportclub. Je reflecteert op de huidige situatie op de club en gaat na wat er nodig is om een omgeving te faciliteren waar mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking of chronische ziekte zich welkom voelen om te komen sporten of bewegen.

De bijeenkomst wordt geleid door een expert die samen kijkt hoe het thema binnen de vereniging speelt en die vooral veel tips zal geven om een volgende stap te zetten met aangepast aanbod. Op die manier kun je je vereniging versterken en breder maken met aangepast sportaanbod.

De workshop is voor bestuurders, kaderleden en vrijwilligers (ook trainers/coaches) uit de regio Midden-Holland (gemeenten Zuidplas, Gouda, Waddinxveen, Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk). Je hebt dus direct de kans om clubs uit de regio te ontmoeten. We zorgen voor voldoende ruimte voor netwerken en onderlinge uitwisseling.

Jij bent van harte uitgenodigd! Je bent vrij om de uitnodiging te delen binnen je club.

 

Details workshop:

  • Voor: verenigingsbestuurders, kaderleden en vrijwilligers met interesse in de mogelijkheden van aangepast sporten
  • Datum: dinsdag 26 maart 2024
  • Tijd: 19:00 tot 21:30 uur
  • Locatie: Kantine CVV Be Fair in Waddinxveen (Toernooiweg 101, 2742 LE). Er is voldoende gratis parkeerruimte.
  • Kosten: deelname is gratis
  • Programma:
  • 18:45 uur: Inloop met koffie/thee
  • 19:00 uur: Interactieve workshop
  • 21:00 uur: Afsluiting en borrel

 

Inschrijven:
Schrijf je in voor deze workshop via deze link. Inschrijven kan t/m 19 maart.


Het regioverband Aangepast Sporten Midden-Holland organiseert deze workshop voor alle sportclubs in de regio (Waddinxveen, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Zuidplas). In samenwerking met Rabo Clubsupport en de lokale sportakkoorden kunnen we de workshop gratis aanbieden. Neem voor vragen over de workshop contact op via mreitsma@teamsportservice.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: