Direct door naar content
Kom naar de Multisportdag van Zichtbaar Sportief! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar de Multisportdag van Zichtbaar Sportief!

14 maart 2024

Heb jij een visuele beperking en wil je weten wat je met jouw beperking aan sport kunt doen? Dan is een sportdag waar je verschillende sporten kunt uitproberen voor jou een mooie kans. Op 15 juni organiseren Zichtbaar Sportief en Sportservice de Vallei een multisportdag in Ede speciaal voor mensen met een visuele beperking. Hier kun je informatie krijgen over allerlei sporten en vooral ook lekker die sporten doen!

Zichtbaar Sportief organiseert regelmatig Multisportdagen om sporters met een visuele beperking op weg te helpen naar een passende sport. Op 15 juni wordt zo’n dag in Ede gehouden tussen 10.00 en 16.00 uur, dat is dus een hele dag om alles goed te ervaren. De sportdag is gratis en gericht op iedereen vanaf 7 jaar. 

Mooie mix

Wat kun je verwachten? Bij de Multisportdag kun je een heel divers aanbod verwachten: een mix van teamsporten en individuele sporten, sporten die speciaal voor blinden en slechtzienden zijn en reguliere sporten. Je kunt daarbij denken aan vecht- en verdedigingssporten, fietsen, dansen en nog veel meer. Een aantal sporten zijn al definitief aanwezig: Blind baseball, Judo, Showdown, Tandemwielrennen, Duo fietsen en ‘Blinde liefde voor Salsa’. Er volgen nog meer sporten!

Je kunt je nu alvast aanmelden bij Zichtbaar Sportief.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: