Direct door naar content
Elfde Zwemsportdag in Weert afbeelding nieuwsbericht

Elfde Zwemsportdag in Weert

18 maart 2024

Waterratten opgelet: we mogen weer! Ook dit jaar organiseren we weer de Zwemsportdag! Zaterdag 13 april 2024 vindt de jaarlijkse regionale zwemsportdag voor mensen met een beperking plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Zwembad De IJzeren Man, Iedereen Kan Sporten Midden-Limburg, Punt Welzijn en PSW Vrije Tijd. Het zwembad opent gratis de deuren tussen 13.00 uur en 17.00 uur om alle mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke warming-up en verschillende zwemsportactiviteiten waaronder waterpolo, duiken, aquazumba (dansen in het water), aquaspinning (fietsen in het water), snorkelen en een glijbaanrace. Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer een echte stormbaan bedwingen. De dag wordt afgesloten met discozwemmen.

De organisatie biedt alle deelnemers een frietje of gezonde snack aan.

Deze dag is speciaal voor kinderen en volwassen met een beperking en hun begeleiding. De toegang is na aanmelding gratis. Opgeven voor deze dag kan tot 7 april via www.iedereenkansporten.nl/middenlimburg. Voor vragen kun je terecht bij Pauline Schrooten: paulineschrooten@roermond.nl of 06 30202582.

Locatie: Zwembad De IJzeren Man, Geurtsvenweg 1 in Weert.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: