Direct door naar content
Kanjerloop- Hardenberg City Run afbeelding nieuwsbericht

Kanjerloop- Hardenberg City Run

19 maart 2024

De Kanjerloop is bedoeld om mensen met een functiebeperking de gelegenheid te bieden om ook aan de City Run deel te nemen. De loop van 750 meter wordt gelopen in een gezellige en ontspannen sfeer en is geschikt voor ieder niveau en toegankelijk voor rolstoelen, ook met begeleiders. Alle deelnemers krijgen na afloop een mooie medaille. De start van de Kanjerloop is om 19.20 uur op De Markt.

PARCOURS | Het parcours loopt via de Markt, de Havenweg, en de Voorstraat. Via de Smederij (bij Schuurman Schoenen) komen de atleten weer terug op de Markt waar tevens de finish is.

 *De Vrieling Hardenberg City Run is het grootste hardloopevenement in de regio. Jaarlijks doen ruim 2.000 hardlopers mee. Beginners, recreanten en prestatielopers, allemaal willen ze hun grens verleggen. Elk jaar wordt de City Run gehouden op de derde zaterdag in mei. In 2024 vindt de 18e editie plaats op zaterdag 18 mei.

INSCHRIJVEN KAN HIER

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: