Direct door naar content
Hulplijn nodig? Uniek Sporten Beweegadvies helpt je op weg afbeelding nieuwsbericht

Hulplijn nodig? Uniek Sporten Beweegadvies helpt je op weg

21 maart 2024

Kom je er even niet meer uit met je zoektocht naar een leuke sport? Schakel dan een hulplijn in: Uniek Sporten Beweegadvies! Je komt zo in contact met een beweegconsulent in jouw gemeente om samen te kijken naar jouw mogelijkheden.

Natuurlijk, je kunt in onze Sportzoeker meer dan 175 sporten en 4300 sportclubs vinden. Maar misschien zie je in dat complete overzicht even door de bomen het bos niet meer. Dan kun je nog blijven doorzoeken, maar je kunt ook hulp inschakelen! Persoonlijk advies kan dan heel erg helpen als je op zoek bent naar een geschikte nieuwe sport met jouw beperking of aandoening. Misschien wil je iets nieuws proberen, maar weet je niet welke sporten voor jou geschikt zijn of wat bij jou in de buurt wordt aangeboden. Voor al dit soort vragen staat een beweegconsulent in jouw gemeente voor je klaar! Kijk hier naar de contactpersoon bij jou in de buurt.

Nieuwe ideeën

Een Uniek Sporten-beweegconsulent brengt je op ideeën, waar je zelf nog niet aan had gedacht. Wendy van Bregt heeft daar goede ervaringen mee. Het gesprek wat zij met Monica van Vlaardingen in Beweging had over haar mogelijkheden met haar fibromyalgie veranderde haar leven. “Met Monica heb ik een heel goed gesprek gehad. Ze vroeg me van alles, ook wat ik wilde. Ik had geen idee. Ze stelde rolstoelhandbal voor. Dat verraste me. Rolstoelhandballen? Hoe kan dat nou, ik zit niet eens in een rolstoel? Het voelde onlogisch. Ze legde me uit dat je ook kunt rolstoelhandballen als je slecht ter been bent. Daar had ik zelf niet aan gedacht. Dat is het mooie van consulenten: ze brengen je op ideeën. Het is altijd goed om daarmee te praten.”

Lees het hele succesverhaal van Wendy hier.

Wil je ook verrast worden door goede ideeën en kijken wat er voor jou mogelijk is op het gebied van sporten en bewegen? Klik dan bij beweegadvies op jouw gemeente voor een contactpersoon bij jou in de buurt.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: