Direct door naar content
11e G Handbal Toernooi Westfriesland SEW, het "Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer Toernooi" afbeelding nieuwsbericht

11e G Handbal Toernooi Westfriesland SEW, het "Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer Toernooi"

02 april 2024

Op 14 april 2024 is het weer zover. Dan wordt het jaarlijks terugkomende G-handbaltoernooi van Westfriesland SEW gespeeld. Het is al voor de 11e keer dat dit toernooi georganiseerd wordt. Het toernooi wordt gespeeld in De Dres in Nibbixwoud. Het beloofd weer een waar spektakel te worden. Om 9.45 uur wordt gestart met een warming-up voor G-sporters, deze wordt verzorgd door een deel van topsport selectie. Zeer inspirerend voor onze sporters om mee te mogen lopen met deze kanjers. Daarna gaat het wedstrijdprogramma van start.

Westfriesland SEW gaat ook dit jaar weer spelen met 2 teams, want inmiddels hebben we 20 actieve spelers en natuurlijk willen zij allen graag laten zien hoe goed ze kunnen handballen. Daarnaast komen er ook teams van Achilles uit Gorinchem, DSS uit Heemskerk, Havas uit Almere, HCLB uit Baarn, KSV uit Heerhugowaard, Nijenrodes uit Breukelen, V&L uit Geleen, Westsite uit Amsterdam en Wijhe uit Wijhe. We beloven weer een mooi wedstrijdschema in elkaar te zetten, waardoor alle G-spelers met vooral heel veel plezier hun wedstrijden kunnen spelen.

Gedurende de dag is er van alles te beleven, natuurlijk voorop staan de wedstrijden. Maar ook dit jaar is Simon Ballon weer aanwezig om prachtige creaties van ballonnen te maken. En de fotograaf van SEW zal weer present zijn om deze mooie dag vast te leggen. Deze foto’s zijn na het toernooi weer te bewonderen op de facebookpagina “Fans van SEW G-handbal”. Daarnaast organiseren wij ook weer een loterij met mooie prijzen. Wij hopen dat dit ook een mooie bijdrage voor ons toernooi kan zijn.

Maar waar vooral naar uitgekeken wordt door alle handballers is de TEAMPARADE!!! Om 12.30 uur komen alle teams in een parade de sporthal in onder begeleiding van een bekende spreekstalmeester en daarna is er tijd voor feest!!!! Dit moet u zeker komen bekijken!!!!

Direct daarna zijn al onze eigen spelers actief in een handbalwedstrijd tegen elkaar, zij rekenen er al op dat de tribunes vol zullen zitten met enthousiaste fans, dus blijft u alstublieft kijken.

 

Om de organisatie van het toernooi mogelijk te maken is een financiële ondersteuning onontbeerlijk. Er zijn dan ook weer diverse sponsoren gevonden om het mogelijk te maken. Dit zijn: Vidra Vastgoed, Autobedrijf Keijzer, Stichting Nianne uit Castricum, Installatie Bureau Nico Veeken, Van der Valk Hotel Volendam, Taxi Tromp, Mol Fresia’s.

 

Ook vrijwilligers zijn weer talrijk aanwezig en heel belangrijk voor de organisatie van dit toernooi. Er zijn scheidsrechters, tijdwaarnemers, een wedstrijdsecretaris, mensen om reclameborden te plaatsen, een fotograaf en nog meer mensen die hand en spandiensten leveren.

We doen er alles aan om er voor onze G-sporters een fantastische dag van te maken. Maar wat daarbij vooral niet ontbreken mag is natuurlijk het publiek. Want ook onze sporters verdienen de aandacht en de aanmoedigingen van een groot publiek. Dus noteer het vast in uw agenda.

 

Zondag 14 april 2024 vanaf 9.45 uur in De Dres in Nibbixwoud, het Vidra Vastgoed & Autobedrijf Keizer G -handbaltoernooi.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: