Direct door naar content
Jan ontdekte met behulp van buurtsportcoach Lisette het handbiken! afbeelding nieuwsbericht

Jan ontdekte met behulp van buurtsportcoach Lisette het handbiken!

05 april 2024
Jan besloot weer in beweging te komen en vond steun bij Buurtsportcoach Lisette van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Samen onderzoeken ze zijn interesses en de mogelijkheden. Ondanks het ontbreken van onderbenen heeft Jan altijd van fietsen gehouden en was hij actief. 💪
 
Gelukkig is de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verbonden met een regionaal initiatief voor aangepast sporten in Midden-Holland, waar Jan zijn zaak heeft voorgelegd. Bij Uniek Sporten ontdekte Jan een scala aan sportmaterialen die hij kan lenen. Jan koos voor een aankoppelbare handbike die hij aan zijn rolstoel kan bevestigen.
Jan: "Ik geniet weer van de vrijheid om ergens heen te fietsen en werk aan mijn conditie."
 
 
Wil jij ook ondersteuning van Buurtsportcoach Lisette? Neem dan contact op via buurtsportcoach@senw-br.nl of bel 0172-727880.
 
Uniek Sporten Uitleen in regio Midden-Holland
Alle gemeenten van de regio Midden-Holland (Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Zuidplas, Waddinxveen) zijn aangesloten bij de Uniek Sporten Uitleen. Ben je inwoner van deze gemeente, en weet je nog niet welke sport je wilt proberen, dan kun je gebruik maken van het Uniek Sporten Uitleen programma. Hier kun je gratis een sporthulpmiddel lenen voor vier maanden en meerdere sporten uitproberen. Voor meer informatie en opties, ga naar Uniek Sporten Uitleen.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: