Direct door naar content
Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer  afbeelding nieuwsbericht

Sloepzeilen voor mensen met een beperking op het Amstelmeer

09 april 2024

Met gelijkgestemden varen, de bemanning helpen, lekker genieten van de tocht en de hele dag de wind in de zeilen? Dat is weer mogelijk bij het Sloepzeilen op zaterdag 25 mei.
Team Sportservice Noordkop organiseert, samen met Marine Watersportvereniging en Watersportvereniging Amstelmeer dit toffe evenement voor mensen met een beperking vanaf 16 jaar. 

Tussen 8:30 uur en 9:00 uur kan je binnenlopen bij Watersportvereniging Amstelmeer. De dag start dan met een kopje koffie of thee. Om 9:30 uur begint het inschepen. In de haven liggen een aantal mooie sloepen klaar waarop deelnemers een mooi plekje kunnen vinden. Als iedereen er klaar voor is, zeilen de passagiers de haven uit en wiegen zo’n anderhalf uur over de golven. 

Lekkere lunch en zeilplezier 
Tijdens de dag wordt er een heerlijke lunch verzorgd voor de deelnemers. En natuurlijk staat er nasi op het menu. Na de lunch stapt iedereen nogmaals in de sloep voor een tweede tocht. Met de wind in de haren waait je hoofd lekker leeg en kan je heerlijk genieten van het mooie landschap om je heen. Rina Blondeau hoopt dit jaar wederom op een mooie tocht: “de laatste jaren hadden we mooi weer, goede wind en enthousiaste deelnemers, daar zetten we dit jaar weer op in!” Wil je helpen? Dat kan! De schippers waarderen de hulp van de passagiers tijdens het zeilen. Rond 15.30 uur meren de sloepen weer aan in de haven. 

Meezeilen? Meld je aan! 
Zeil mee op deze geheel verzorgde dag. Aanmelden kan bij Rina Blondeau, haar email is rblondeau@teamsportservice.nl. Je betaalt voor de hele dag 20 euro per persoon. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: