Direct door naar content
Vakantie Karavaan Plus op Woensdag 1 mei afbeelding nieuwsbericht

Vakantie Karavaan Plus op Woensdag 1 mei

10 april 2024

De Vakantie Karavaan Plus is een activiteit voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar met een vorm van autisme, verstandelijke of lichamelijke beperking. Tijdens de Vakantie Karavaan Plus kunnen kinderen onder begeleiding veilig spelen en verschillende activiteiten uitproberen. Kom je ook?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Vakantie Karavaan Plus kun je binnenkomen en weggaan wanneer je wilt. Er zijn een heleboel activiteiten te doen, namelijk;

  • Springkussen
  • Stormbaan
  • Lasergame Arena
  • Creatief Atelier met Mooizooi
  • Djembé spelen met Michael Agbodo
  • Yoga 
  • Boksen

Voor de ouders en verzorgers staat er koffie, thee en koek klaar. Zo kunnen jullie goed verzorgd kijken naar jullie kind. Uiteraard zijn jullie ook vrij om samen met jullie kind door de zaal te gaan. Ga je zelf tussendoor even weg? Geen probleem, check wel even of we de juiste contact gegevens hebben voor de zekerheid!

Waar en wanneer?
De Vakantie Karavaan Plus vindt plaats op woensdag 25 oktober van 10.00 tot 13.00. Locatie; Spaarnehal in Haarlem, Fie Carelsenplein 1, 2036 AM. Tijdens de activiteit zullen er ook video's en foto's gemaakt worden. Zo kan je na afloop terug zien hoeveel plezier je hebt gehad. Wil je niet op de foto? Geen probleem, dat kan je hieronder bij het aanmelden ook aangeven! 

Klik hier om je aan te melden

De Vakantie Karavaan Plus is een initiatief van Stichting SportSupport Kennemerland, Hart Kunst en Cultuur en Stichting de Baan.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: