Direct door naar content
Ontdek je skateboardtalent en schitter op het Urban Side Event van de Special Olympics Nationale Spelen 2024!  afbeelding nieuwsbericht

Ontdek je skateboardtalent en schitter op het Urban Side Event van de Special Olympics Nationale Spelen 2024!

10 april 2024

Heb jij een passie voor skateboarden of het je altijd al willen leren skateboarden? Grijp dan nu je kans om deel te nemen aan een onvergetelijk evenement! Uniek Sporten Midden Brabant zoekt enthousiastelingen zoals jij om deel te nemen aan een spectaculaire demonstratie in The Hall of Fame van Tilburg tijdens het Urban Side Event van de Special Olympics Nationale Spelen 2024!

Gratis skateboardlessen

Samen met ervaren skateboardtrainers van Lady Bird Skatepark ga je aan de slag om je vaardigheden te verbeteren. Elke week krijg je één uur training, waarbij je technieken leert en jezelf uitdaagt om nieuwe trucs te leren. De lessen starten in de eerste week van mei.

Uniek optreden

En dat is nog niet alles - op zondag 16 juni 2024 sta jij in de schijnwerpers tijdens het Urban Side Event van de Special Olympics Nationale Spelen 2024, begeleid door een live DJ, terwijl je je skateboardkunsten vertoont aan een enthousiast publiek!

Meedoen?

Meer informatie en aanmelden via ben.de.fretes@tilburg.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: