Direct door naar content
Verleg je grenzen bij de Down Under Obstacle Run afbeelding nieuwsbericht

Verleg je grenzen bij de Down Under Obstacle Run

14 april 2024

Ben jij niet vies van een beetje modder en ga je obstakels niet uit de weg? Dan is de Down Under Obstacle Run echt iets voor jou! Op 24 en 26 mei kun je aan dit uitdagende evenement rond de Laaggravense plas in Nieuwegein meedoen. Deze run is echt voor iedereen, dus ook als je een beperking hebt!

De Down Under Obstacle Run heeft voor ieder wat wils. Op het parcours van 6 km met 25 hindernissen kun je al behoorlijk uitgedaagd worden. Maar als je meer wil, dan kan dat op een run van 9 km of 12 km. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er ook nog de 3 km Family Run, waar je onder begeiding van een volwassene aan mee kunt doen.

Inclusief evenement

Denk jij nu: Maar kan dat wel met een beperking? Zeker! De organisatie van de Down Under Obstacle Run wil juist ook uitdragen dat het een inclusief evenement is. Samen met Gehandicapten Sport Nederland wil de organisatie meer en nieuwe mogelijkheden creëeren voor sporters met een beperking. Beide organisaties vinden het belangrijk dat iedereen moet kunnen sporten. Daarom is de Down Under Obstacle Run ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Dus heb je zin in een nieuwe uitdaging en wil je laten zien dat je meer kan dan mensen over jou denken. Doe dan gewoon mee! Inschrijven kan hier.

Wil je meer weten over meedoen aan een obstacle run met een beperking? Kijk dan op de pagina over obstacle run. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: