Direct door naar content
Kom je ook breakdancen? afbeelding nieuwsbericht

Kom je ook breakdancen?

24 april 2024

Heb je altijd al eens willen breakdancen, met van die coole powermoves en freezes? Kom dan naar de gratis kennismakingscursus breakdance in Amsterdam.

Iedereen kan meedoen

Breakdance is hot; het is dit jaar zelfs een Olympische sport. Maar je hoeft geen topsporter te zijn om te kunnen breaken: iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Zoals topdanser Redouan Ait Chitt zegt: "Door breakdance ontdek je hoe je van je achterstand of uitdaging een superpower kan maken. Het gaat erom hoe je met de kleinste beweging het grootste verschil maakt."

Wil je ook je superpowers ontdekken? In zes lessen leer je de basis-moves van breaking, maar ook andere hiphop-technieken zoals popping en locking. De lessen zijn bedoeld voor kinderen en jongeren die nog geen ervaring hebben met breakdance. Ze vinden plaats bij Solid Ground Movement in Amsterdam-Noord. De cursus start zaterdag 11 mei en eindigt op 15 juni met een presentatie. Redouan Ait Chitt (bekend van dansgroep ILL-Abilities en tv-programma Project Dans) is ambassadeur van het project. 

Meld je snel aan - inschrijven kan tot en met donderdag 2 mei.

De cursus – een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind – is toegankelijk voor alle kinderen van 6 tot en met 16 jaar. Met en zonder handicap – want samen is alles leuker! Dus wil je ook een B-boy of B-gril worden? Of wil je meer weten? Ga naar gehandicaptekind.nl/kennismaken-breakdance. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij. See you on the dance floor!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: