Direct door naar content
Het Unieke Family Fun Festival in Oss afbeelding nieuwsbericht

Het Unieke Family Fun Festival in Oss

29 april 2024

Het Sport-Expertise-Centrum organiseert Unieke Family Fun Festival

Het Sport Expertise Centrum zal op 22 juni een nieuw en uniek evenement lanceren. Samen met diverse partners organiseren zij het Unieke Family Fun Festival; een beweegfestival voor alle gezinnen waarin in ieder geval één gezinslid te maken heeft met een lichamelijke of verstandelijke beperking (ook gedragsproblematieken als ASS/ADHD). Zo kan het hele gezin ook eens zorgeloos genieten van een heerlijk middagje beweging en plezier onder begeleiding van kundige docenten en sportinstructeurs.

“Het idee is ontstaan omdat wij, als team Uniek Sporten binnen het SEC, eigenlijk geen evenement op de kaart zagen staan waarin gezinnen met elkaar op konden trekken”, aldus Tom van Ooij, regiocoördinator Uniek Sporten Gemeente Oss. Veel evenementen zijn gericht op de individuele deelnemer die doordeweeks samen met diverse dagbestedingen langskomen. Natuurlijk is daar absoluut niks mis mee, en zelfs heel belangrijk om zo gezamenlijk de doelgroep te kunnen bedienen. Maar hoe mooi zou het zijn als er nu gezinnen, eens een keer samen kunnen genieten van te gekke activiteiten. Tom Linssen, regiocoördinator Uniek Sporten Gemeente Bernheze, verteld: “Families en samengestelde gezinnen moeten door de jaren heen vaak veel offers maken om hun leven zo in te delen dat het voor iedereen in het gezin werkt. We willen laten zien dat we er ook voor hun zijn, en dat we familie en samenzijn belangrijk vinden. We hopen dat ze als gezin een fijne dag zullen beleven”.

Wat kunnen de mensen allemaal verwachten bij deelname? De velden van de hockeyclub MHC Oss zullen volstaan met te gekke activiteiten als springkussens, een stormbaan, evenwichtsparkoers, Laser Game, Playtech, Silent Swing en veel veel meer. Sportverenigingen zullen ieder half uur een sportieve clinic verzorgen waar je je voor kunt inschrijven. En daarnaast is er mogelijkheid om geschminkt te worden en als gezin een foto te maken in onze fotobooth. Een DJ zal het festival muzikaal begeleiden.

Het terrein van MHC Oss, op sportpark Rusheuvel zal van 11:00 – 15:00 open staan voor de gezinnen, maar men kan ook individueel inschrijven. Een gezinsticket kost slechts 10,- en er mogen maar liefst 4 mensen op mee naar het festival. Een individuele inschrijving kan ook en dat kost 5,-. Inschrijven kan via de onderstaande link en via de aanmeldportal van MOVEOSS. Het evenement is voor jong en oud en iedereen is uiteraard welkom. Download the app en schrijf je snel in!

Aanmelden voor het evenement kan hier:
Individueel: Unieke Family Fun Festival - Individuele inschrijving | MoveOss
Familie: Unieke Family Fun Festival - Inschrijving per gezin (vanaf 2 deelnemers) | MoveOss
Dagbesteding/Groepsticket: Unieke Family Fun Festival - Dagbestedingen/organisaties | MoveOss

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben neem gerust contact op met:
Tom van Ooij: tom@sport-expertise-centrum.nl of
Tom Linssen: tomlinssen@sport-expertise-centrum.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: