Direct door naar content
Your Marathon Challenge afbeelding nieuwsbericht

Your Marathon Challenge

29 april 2024

Op zaterdag 13 april hebben 50 kinderen, vergezeld door hun families en medewerkers van Rijndam, deelgenomen aan de Your Marathon Challenge. Dit bijzondere evenement, onderdeel van Marathon Rotterdam, maakte het voor de kinderen mogelijk, dat zij als ware helden zijn onthaald op de Coolsingel.

Jayron (12 jaar), een van de deelnemers, deelt zijn ervaring: "Ik heb zo hard gerend. Het was geweldig om te zien hoe iedereen voor ons juichte." Een ouder voegt toe: "Het is onbeschrijfelijk wat het voor ons betekent dat ons kind deel kan nemen aan zo'n evenement als de marathon. Het is zo mooi en bijzonder om dit mee te maken."

Vrienden van Rijndam
Voorafgaand aan de challenge hebben de kinderen samen met hun families geld ingezameld voor de stichting Vrienden van Rijndam. In totaal is een fantastisch bedrag van €12.000 opgehaald. Dit geld wordt door de stichting besteed aan aangepast sport- en spelmateriaal voor het ROeR.

Bekijk hier de video die het Jeugdjournaal erover maakte:

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: