Direct door naar content
Rolstoelvaardigheidstraining in Groningen van Wheelchairskillsteam nog paar plekken vrij! afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelvaardigheidstraining in Groningen van Wheelchairskillsteam nog paar plekken vrij!

01 mei 2024

­

Wat?
De rolstoelvaardigheidstraining bestaat uit 4 lessen, waarvan de eerste twee binnen plaatsvinden en de laatste twee buiten, in bijvoorbeeld een winkelcentrum of parkje. Tijdens de binnenlessen leer je vaardigheden als balanceren, de wheelie en drempels en hellinkjes op en af rijden. De vaardigheden worden op ons eigen oefenparcours geoefend. Tijdens de laatste twee lessen gaan we de vaardigheden buiten toepassen, zodat je je skills in verschillende situaties kunt oefenen. 

Bij elke training zijn altijd twee professionele trainers aanwezig die je met veel persoonlijke aandacht zullen begeleiden. 

Wanneer?
Woensdag 8 mei, 22 mei, 5 juni en 26 juni 2024.
Groep 1: 15:30 - 17:30 uur
Groep 2: 18:00 - 20:00 uur

Waar?
Sportcentrum Kardinge 

Voor wie?
Voor kinderen en volwassenen die gebruikt maken van een handbewogen rolstoel en in regio Groningen wonen. Rollers die met e-wheels ondersteuning rijden kunnen ook meedoen.

Kosten? 
Deelname aan deze cursus kost 30 euro voor inwoners uit Groningen en Haren. Deelnemers die buiten Groningen en Haren wonen betalen een bijdrage van 80 euro. 

Aanmelden?
De inschrijving is geopend! Er zijn in totaal nog 5 plekken beschikbaar dus wees er op tijd bij. 
Let op: Inwoners uit Groningen en Haren krijgen voorrang op de inschrijving. 

­

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: