Direct door naar content
Try Out Event, ontdek jouw sportieve passie! afbeelding nieuwsbericht

Try Out Event, ontdek jouw sportieve passie!

10 mei 2024

Het G-Sportweekend Amarant staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een buitengewoon evenement te worden met meer dan 1.300 deelnemers die zich verzamelen om te schitteren in meer dan 10 verschillende sportactiviteiten waaronder voetbal, discgolf, handbal, klimmen, hardlopen, bowlen, en nog veel meer!

Het evenement, dat dit jaar voor de 30e keer wordt georganiseerd, vindt plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024. Dit is niet alleen hét moment voor sporters met en zonder beperking om te laten zien wat ze in huis hebben, maar het is ook een viering van inclusie, gemeenschap en enthousiasme voor sport.
 

Het G-Sportweekend Amarant in een Notendop

Het G-Sportweekend Amarant, vindt plaats op het terrein van de zorginstelling Amarant in Tilburg en bij diverse sportlocaties in Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk, biedt een variëteit aan sporten voor deelnemers van alle leeftijden en achtergronden. Van voetbal tot handboogschieten, van discgolf tot zwemmen, er is voor elk wat wils.

Het hoogtepunt van het weekend zal ongetwijfeld de uitreiking van de grote bekers en medailles zijn, die plaatsvindt in het imposante ALKU stadion. Maar het G-Sportweekend is meer dan alleen competities. Het is een festival van sport, met clinics, demonstraties, optredens, en zelfs een Snuffelmarkt waar sportliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan allerlei sportgerelateerde spullen.

 

Try Outs: Jouw Kans om deel te nemen

Een van de meest opwindende aspecten van het G-Sportweekend Amarant is de mogelijkheid om deel te nemen aan de try outs. Deze try outs bieden iedereen, met of zonder ervaring in een bepaalde sport, de kans om kennis te maken met verschillende activiteiten en te ontdekken waar hun ware passie ligt.

Gedurende de week voorafgaand aan het evenement, worden er try outs georganiseerd op verschillende locaties en tijden. Van kinderyoga tot korfbal, van klimmen tot zwemmen, er is een breed scala aan sporten om uit te kiezen. Deze try outs zijn niet alleen een geweldige manier om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf uit te dagen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van de bruisende gemeenschap van het G-Sportweekend.
 

Hoe kun je meedoen met het Try Out Event?

Om deel te nemen aan de try outs, kan je je gemakkelijk inschrijven op de website en naar de aangewezen locatie en tijd te komen voor de sport die je interesseert. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe beweegactiviteit, iedereen is welkom om mee te doen. De try outs zijn gratis en open voor iedereen, dus aarzel niet om jezelf uit te dagen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Geef je op via de website: Try out event G-Sportweekend

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: