Direct door naar content
Nieuw in Waalwijk: rolstoelbasketbal - 17 mei open training afbeelding nieuwsbericht

Nieuw in Waalwijk: rolstoelbasketbal - 17 mei open training

13 mei 2024

Aankomend seizoen 2024-2025 start Langstraat Shooters in Waalwijk met twee rolstoelbasketbalteams in de competitie. Een sport voor mensen met een langdurige blessure of een definitieve lichamelijke beperking.

"De ambitie is om uit te komen op eredivisie niveau en daaronder een team te starten met een laagdrempelige mogelijkheid voor beginners op 1e of 2e divisie niveau in de Nederlandse competitie. Wedstrijden en trainingen zullen plaats vinden in Sporthal De Zidewinde op de vrijdagavonden vanaf september 2024", aldus de Langstraat Shooters.

Open proeftraining rolstoelbasketbal

Om te kijken of rolstoelbasketbal iets voor je is of om kennis te maken met de club organiseert de Langstraat Shooters op 17 mei een open training voor iedereen met een lichamelijke beperking of langdurige blessure die geïnteresseerd is in rolstoelbasketbal. Het eredivisieteam vereist wat speelervaring, maar voor het tweede team zijn nieuwe sporters ook van harte welkom!

Aanmelden is verplicht en kan via rolstoelbasketbal@langstraatshooters.nl. En geen zorgen als je geen sportrolstoel hebt, die is beschikbaar op aanvraag!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: