Direct door naar content
Rolstoeltennis bij TC Kadoelen. Kom jij ook?  afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeltennis bij TC Kadoelen. Kom jij ook?

16 mei 2024

Wil jij kennismaken met rolstoeltennis? Of ben jij een gevorderde maar heb je de juiste vereniging nog niet gevonden? Kom dan naar de open dag van TC Kadoelen!

Voor wie? 
Wij gaan beginnen met rolstoeltennis voor mensen die het leuk vinden om in een gemoedelijke sfeer rolstoeltennis te spelen. Hierbij zijn er lesmogelijkheden op de verschillende niveau’s door gediplomeerde leraren. Door een samenwerking met sponsoren is er beschikking tot leenrolstoelen. Voor iedereen van 16 tot en met 90 jaar oud.

Waar? 
Op tennispark Kadoelen dicht bij de ringweg Noord. Dit park is nog niet zo lang geleden gerenoveerd en heeft all weather- en gravelbanen. Alles is makkelijk toegankelijk en heeft een grote parkeerplaats grenzend aan het park. Kom je met het openbaar vervoer? Bus 119 richting Landsmeer.

Wanneer?   
Wil jij kennismaken met rolstoeltennis kom dan naar onze open dag op zaterdag 22 juni 2024. Tijdens deze open dag kun je gratis deelnemen aan de rolstoel clinic verzorgd door de Esther Vergeer Foundation.

Hoelaat?
De clinic is van 17:00-18:00 uur. Wij verzoeken de deelnemers van de clinic aanwezig te zijn om 16:30 uur.

Waar?
TC Kadoelen
Sportpark Kadoelen 3
1035 NN Amsterdam

In samenwerking met KNLT, Esther Vergeer Foundation, Uniek Sporten, Gemeente Amsterdam en Team Sportservice Amsterdam.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: