Direct door naar content
De Langstraat Klassieker - Fietstoertocht voor Iedereen! afbeelding nieuwsbericht

De Langstraat Klassieker - Fietstoertocht voor Iedereen!

22 mei 2024

Op zaterdag 21 september is het zover! De Langstraat Klassieker in Waalwijk, een fietstoertocht waar álle fietsliefhebbers aan mee kunnen doen, staat weer voor de deur. Of je nu op een gewone fiets, elektrische fiets, racefiets, gravelbike, tandem, handbike of duofiets rijdt – er is voor iedereen een passende route en afstand!

 

Speciale route voor aangepaste fietsen:

Om 12.00 uur start een speciale groep deelnemers op aangepaste fietsen, zoals driewielers, duofietsen, handbikes, racerunners en tandems. Zij fietsen, onder begeleiding, een mooie route van 20 km.

Interesse in de aangepaste fietsroute?

We verzamelen om 11.00 uur bij De Gaard 4 voor een drankje en een heerlijk soepje. Daarna begint de fietstocht om 12.00 uur. Er is een kleine eigen bijdrage van €5,50 en elke deelnemer mag gratis één begeleider meenemen.

Aanmelden voor de aangepaste fietsroute:

Meld je aan via: https://gowaalwijk.nl/de-langstraat-klassieker. Heb je vragen of wil je telefonisch aanmelden? Bel dan Ine van Liempd (06-33041431) of Laura van Etten (06-50025696).

Aanmelden voor andere routes:

Bezoek www.delangstraatklassieker.nl om je aan te melden voor de andere tochten.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: