Direct door naar content
🎉 De Asselse Mijl is terug in Apeldoorn! 🎉  afbeelding nieuwsbericht

🎉 De Asselse Mijl is terug in Apeldoorn! 🎉

23 mei 2024

De Asselse Mijl is een jaarlijks terugkerend loopevenement in Apeldoorn. De wedstrijden gaan één of meerdere malen over een traject van 1,6 kilometer. De deelnemers kunnen deze op hun eigen tempo afleggen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 7 juni 2024 van 19:00 tot 23:00 uur in de Asselsestraat. De start is op de hoek van de Asselsestraat en de Henri Dunantlaan. Het is een evenement waarbij de buurt samenkomt om te genieten van sport, muziek, en gezelligheid 🏅 🎵 🎊

De Asselse Mijl omvat verschillende onderdelen, waaronder de Familierun. Bij dit onderdeel kunnen kinderen en ouders samen hardlopen. Daarnaast is er de Passerel Unieke loop speciaal voor mensen met bijvoorbeeld een blade, framerunners, handbikers, en mensen met een verstandelijke of visuele beperking. Daarnaast is er de QaMP Rollatorloop en een run voor vrienden- en bedrijventeams.

De Asselse Mijl is meer dan alleen een sportevenement; het is een viering van inclusiviteit en gemeenschapszin. Deelnemers van alle leeftijden en vaardigheden worden aangemoedigd om mee te doen en hun eigen mijlpalen te bereiken. Het evenement biedt ook een kans voor lokale ondernemers om zich te verbinden met de gemeenschap door middel van sponsoring en deelname.

De Asselse Mijl is niet alleen een sportieve uitdaging. Het is ook een sociale gebeurtenis die de kracht van sport gebruikt om mensen samen te brengen.

Inschrijving voor de Asselse Mijl is eenvoudig; geïnteresseerden kunnen zich hier online aanmelden. Het evenement is gratis toegankelijk voor toeschouwers, wat bijdraagt aan de laagdrempeligheid en het open karakter van de Asselse Mijl.

InstalCenter van Tongeren
Uitgeverij Stedendriehoek
De Passerel
QaMP Projectontwikkeling B.V.
Uniek Sporten

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: