Direct door naar content
ASC Olympia zoekt een trainer voor de handbikegroep afbeelding nieuwsbericht

ASC Olympia zoekt een trainer voor de handbikegroep

29 mei 2024

Handbiken in Amsterdam … waar kun je dat nu beter doen dan bij de oudste wielervereniging van Nederland? Als sporter met een beperking ben je bij ASC Olympia aan het goede adres. Voor de handbikegroep zoekt deze Amsterdamse club nu een trainer. 

ASC Olympia is een actieve en succesvolle vereniging. Wij zijn er voor iedereen: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. We hebben een actieve groep handbikers en we zijn vooruitstrevend in het vrouwenwielrennen in Amsterdam. Het is kortom een succesvolle vereniging, waar verschillende disciplines van de wielersport worden uitgeoefend. 

Handbiken

ASC Olympia zet zich in om mensen met een beperking te stimuleren te gaan handbiken. Dankzij een samenwerking met ReadeFonds Gehandicaptensport en de Gemeente Amsterdam bieden zij sporters met een beperking een professioneel programma. Daartoe hebben zij niet alleen een uitgebreid trainingsprogramma, maar bieden ze ook beginnende renners een helpende hand. ASC Olympia streeft ernaar om handbiken voor zoveel mogelijk mensen met een beperking toegankelijk te maken en deze discipline als volwaardig te laten integreren in onze vereniging en onze prachtige wielersport.

Trainer gezocht voor de handbikegroep

Wielervereniging Olympia is op zoek naar een enthousiaste train(st)er, die het team helpt te ontwikkelen en verdere sturing kan geven. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend op de parcours Sloten. Een vergoeding is aanwezig, inclusief de eventuele te maken kosten van opleiding KNWU wielertrainer en aanschaf trainerslicentie.

Heb je interesse of wil je graag eerst even sparren over de mogelijkheden? Stuur dan een mail of bel naar Nico Jonk: email: nico.jonk@jonkinterim.nl of telefoon 06-26048057.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: